Marian Derikx-Gijzen

.Graag wil ik me even kort voorstellen.

Ik ben Marian Derikx. Ik ben geboren in de Baandert in 1964 en opgegroeid in Broeksittard waar ik  na mijn trouwen ook nog jaren heb gewoond.  Enkele jaren geleden ben ik met een eigen praktijk begonnen die ik de naam  Para-Ay heb gegeven. De naam Para-Ay is samengesteld uit de eerste 2 letters van de namen van mijn kinderen: Pamela, Ralph Ayse, omdat deze een grote rol spelen in mijn leven. 

In mijn praktijk komen mensen met uiteenlopende problemen en vragen hulp op spiritueel gebied  zoals stemmingswisselingen ,niet lekker in je vel zitten rouwverwerking wat al langer duurt dan een jaar, depressie, chronische klachten zoals migraine, rugklachten, angsten, paniekaanvallen, slecht kunnen slapen moeilijkheden met zwanger worden

droomuitleg 

Ik ben reikimaster in Mikao usui, engeleninwijdingen, kleuren en kristaltherapie, edelstenen, intuïtief schilderen ,ook met as van overleden dierbaren en ook met de as van dieren. ik schilder in opdracht op zielenniveau . Encaustic art, groeien in bewustzijn, workshop  pendelen ,workshop leren mediteren.

workshop wierook maken, spirituele meditaties, kaartleggen, foto’s lezen enz.

In onze tuin is een kapel gebouwd die is gezegend door de pastoor van pater Karel. In de kapel is ook mijn kleinkind gedoopt, wat voor mij een hele waardevolle ervaring was. In de kapel kan men een kaarsje opsteken en bidden.
In de engelentuin  worden ook workshops gegeven.  Voor meer uitleg over de engeltuin kan u contact met me opnemen.

Ik ben getrouwd met Cor en  samen behandelen we paarden met pijnklachten, stress en angst. Cor is mijn grote steun en toeverlaat en helpt mij waar mogelijk. Daar ben ik hem erg dankbaar voor, want zonder hem zou ik niet zoveel mensen kunnen helpen. 

ik wens jullie heel veel liefde en veel zegeningen.